Organizacija rekreacijskih aktivnosti i posredovanje u turizmu

Organizacija rekreacijskih aktivnosti i posredovanje u turizmu zahtijevaju kreativnost i sposobnost planiranja, organizovanja i koordinacije.

Sigurno želite samo najbolje za svoje prijatelje, a mi itekako znamo koliko organizacija događaja može oduzeti vremena koje vam ionako manjka.

Ovakve usluge  su od velikog emocionalnog značaja za vas i ključno je da vaše potrebe budu zadovoljene. Mi ćemo prepoznati vašu viziju i omogućiti vam da je ostvarite u okviru odobrenog budžeta.

Turistima u njihovu domicilnom mjestu pružamo  cjelovitu informaciju o turističkoj destinaciji. Time uveliko pomažemo ponudi, jer bi se inače morali uspostavljati masovni kontakti s vrlo različitim potencijalnim potrošačima, pa vam štedimo i vrijeme i novac. Za turizam je karakteristična izrazita prevlast posrednika u odnosu prema ponudi.

Posredujemo između turističke ponude i turističke potražnje, a imamo i dvostruku obavezu prema proizvođačima turističkih usluga i potrošačima, odnosno turistima. 

Želite li aktivan odmor? Opet smo tu za Vas. Posredujemo u organizaciji:

grad bihac

Šta drugi kažu kako su se proveli sa nama?

Metka Kovačič

Metka Kovačič, turist iz Slovenije: "Prvi put sam ovdje i divno je. Sviđa mi se divljina i priroda uopće. Tragovi divljih životinja na hiking stazi su me oduševili, a voda s izvora koju smo pili i Štrbacki buk su nevjerovatno iskustvo. Hvala!"

Yuichi Sasagawa

Yuichi Sasagawa, tourist from Japan: "Interesting hiking, many flower, refreshing waterfall at the end."